Office

Over ons

HomeOver ons

Centrale schakel

Waarde creëren voor onze partners en klanten, dat is wat we bij ALSO elke dag in 15 landen doen. Met producten, solutions én diensten. In een wereld die door technologie razendsnel verandert is de behoefte aan een partner zoals ALSO groot. Want wij zijn de centrale schakel die alles onder één dak samenbrengt, de juiste partijen aan elkaar verbindt en daar veel eigen kennis aan toevoegt.

Dat geldt ook voor het Internet of Things (IoT). We helpen onze partners en, via hen, de zakelijke gebruikers om het enorme potentieel van IoT te benutten. Het aantal met het internet verbonden devices groeit jaarlijks exponentieel. Volgens verschillende onderzoeken zijn het er in 2020 ruim 30 miljard. Volgens onderzoek van McKinsey heeft de totale IoT-markt in 2025 een waarde van 3 tot 6 biljoen (!) dollar.

 

2083

Pexels-photo-260689

Mogelijkheden voor elk bedrijf

IoT maakt bedrijven belangrijk binnen hun branche en verbindt hen onderling in de keten. Het is een misverstand om te denken dat het alleen is weggelegd voor grote multinationals met een miljardenomzet. IoT biedt voor elk bedrijf mogelijkheden. Van voorspelbaar onderhoud tot beter inzicht in de bedrijfsprestaties en klantgedrag, van meer efficiëntie tot inzicht in de kwaliteit van producten of de leefomgeving en van het creëren van een unieke klantbeleving tot nieuwe service- en verdienmodellen.

IoT-oplossingen

Maar omdat IoT zo allesomvattend is, is er een centrale schakel nodig. Die plek is ALSO. Via onze resellers bieden wij IoT-oplossingen kant en klaar en compleet aan. Inclusief de diensten eromheen zoals advies, een kosten-batenanalyse, installatie, configuratie en onderhoud. Maar ook voor hardware (onder andere gateways en sensoren), software, cloud management en connectiviteit kan je bij ons terecht.

Gespecialiseerd IoT-team

Wij kunnen bedrijven helpen om dankzij IoT klaar te zijn voor de toekomst. Met een gespecialiseerd IoT-team en een breed aanbod van specifieke IoT-producten en -diensten hebben we bij ALSO een rol die ons op het lijf is geschreven. In samenwerking met leveranciers en met onze partners zijn wij de specialist die bedrijven, in welke branche dan ook, kan helpen om de potentie van IoT te benutten.

Maak kennis met ons team

Onze trouwe partners

Zonith
SureSense
Microsoft
AValue
Realwear-logo
Seamcom-logo