Internet of Things

Nieuws

HomeNieuwsALSO lanceert nieuw IoT portfolio

182

ALSO lanceert nieuw IoT portfolio

dinsdag 20 maart 2018

Met trots presenteren wij ons nieuwe IoT (Internet of Things) portfolio. Met kant en klare IoT oplossingen focussen wij ons op bedrijven van groot tot klein in tal van sectoren: van retail tot industrie, agrarisch, transport, gezondheidszorg, kantoren en meer. En uiteraard kunnen wij alle services leveren die je nodig hebt: training, demonstraties, installatie, onderhoud en meer.

Bij ALSO geloven wij in de enorme potentie van IoT. Daarom leggen wij hier een duidelijke focus op (link naar “about ALSO”). Wij stellen IoT ontwikkelaars in staat om hun oplossingen aan te bieden in ons reseller netwerk. Met deze oplossingen bieden wij onze resellers weer nieuwe kansen. Zij kunnen deze oplossingen aanbieden aan hun klanten. En als je als eindklant geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij verwijzen je naar onze lokale resellers. Samen zullen we je verder helpen.

Op onze nieuwe website vind je alle IoT oplossingen die ALSO momenteel in haar portfolio heeft. Dit portfolio zal continue aangevuld worden met nieuwe oplossingen. Alle oplossingen zijn zo beschreven dat iedereen kan begrijpen waarom je als eindklant profiteert van een bepaalde oplossing.

Als je geïnteresseerd bent of benieuwd bent naar een bepaalde oplossing, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen je van alle informatie voorzien. Kijk wat IoT voor jouw bedrijfsvoering kan doen!


Onze trouwe partners

Zonith
SureSense
Microsoft
AValue
Realwear-logo
Seamcom-logo